Over mij

Mijn naam is Nicolien Huitema (1961)

Het inzicht dat ik over helende eigenschappen beschik is geleidelijk aan ontstaan. Zo ook de behoefte om dit te ontwikkelen. Ik heb een nuchtere instelling en sta graag met beide benen op de grond. Om te onderzoeken wat er zoal op het gebied van Healing en intuïtieve ontwikkeling is, heb ik verschillende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd. Het leren werken met energieën heb ik in de opleiding voor paranormaal therapeut opgedaan. Als aanvulling heb ik de post-hbo opleiding voor coaching (Alba Academie) gedaan.

 

Mijn werkervaring ligt veelal in de zorgsector. In de zorg zag ik dat zorgen voor een ander gemakkelijker is dan zorgen voor mezelf, een beeld wat ik ook bij andere zorgmedewerkers waarnam. Het heeft me doen inzien dat mijn zorg voor de ander prima is, maar dat de vraag van waaruit en op welke gronden voor mij zeer belangrijk is. Hoe ga ik om met geven en hoe ga ik om met ontvangen, wat heb ik nodig voor mezelf? Om een goede balans te vinden en te houden ben ik gaan kijken naar mijn patronen en overtuigingen. Door ze te erkennen en te onderzoeken, ontstaat er ruimte. Het is een ontwikkeling die nooit stopt, maar zich verdiept. Het brengt mij BEWUSTZIJN, HELDERHEID en ZUIVERHEID. Dit zijn pijlers voor zowel mijn persoonlijke leven als ook in mijn praktijk.

 

 

gvf_6357Mijn visie is: Mensen hebben onbeperkte mogelijkheden om te creëren.

In mijn praktijk Healing & Coaching ondersteun ik je om BEWUSTZIJN & GEWAARWORDING te ontwikkelen zodat je zicht krijgt op die onbeperkte mogelijkheden.

Contact gegevens

Healing & Coaching
Skoalleane 2
9244 CT Beetsterzwaag

06 - 215 08 554

Contact zoeken