Mandala’s

Wat is een mandala?

Een mandala is een bepaalde symbolische vorm: vaak rond en symmetrisch. De mandala kom je veel tegen in het (Tibetaans) Boeddhisme. Het wordt bijvoorbeeld tijdens meditatie als object gebruikt om de aandacht te richten. Het woord mandala komt uit het Sanskriet en betekent cirkel of centrum.

Wat is een mandala voor mij?

Al van jongs af aan teken ik bloemfiguren. Als ik me zorgen maakte om iemand bedacht ik dat diegene niet veel aan mijn zorgen zou hebben maar dat ik beter iets kon maken waar iemand weer blij van wordt. Dus maakte ik vanuit die instelling een mandala kaart voor die persoon. Zo is het zich steeds verder gaan ontwikkelen en verdiepen. Mede door de reacties van mensen kwam ik erachter dat het wat ik noem ‘helende beelden zijn’, of wel een beeld die een positieve uitwerking heeft.

Wat kan een mandala betekenen voor jou?

Als ik een persoonlijke mandala maak stem ik me af op jouw Hoger Zelf, met de wens dat het allermooiste van jou via de mandala zichtbaar mag worden. Het Hoger Zelf als dat Goddelijke, of Bron deel van jou die je kunt bezien als jouw innerlijke leraar. Die jou kent, overzicht heeft en weet wat goed voor jou is. Het is gericht op en erkenning voor wie jij bent. Ik heb de ervaring dat de mandala ondersteunend kan werken. De mandala weerspiegelt een zuiver beeld, zonder tussenkomst van oordeel of overtuigingen. Dus een externe verbeelding die je herinnert aan de innerlijke kracht van jouw ZELF. De mandala is niet bedacht maar ontstaat tijdens het tekenen en kleuren. Het is een intensief en intuïtief proces dat compleet wordt met de kleine glittersteentjes die ik er aan toevoeg.

Van de getekende mandala maak ik afdrukken die ik lamineer en programmeer met dezelfde kracht en werking. Dit maakt het mogelijk om je vaker te verbinden met de mandala zodat je onderbewustzijn dit opneemt en innerlijk voor je vertaald.

De set bestaat uit:

  • De mandala kaart 13×13 cm.
  • 4 afdrukken in verschillende maten. Je kunt ze intuïtief gebruiken, rekening houdend dat het een krachtig symbool is.
  • Na schriftelijke aanvraag met de benodigde gegevens als je naam en geboortedatum.
  • Kosten € 125,00 inclusief BTW en exclusief verzendkosten vooraf te voldoen.

Contact gegevens

Healing & Coaching
Skoalleane 2
9244 CT Beetsterzwaag

06 - 215 08 554

Contact zoeken